Üzenet érkezett

A szamszára rendszere

A szamszára rendszere

Minden változás azért történik, mert kell fel hagyni azzal ami a múltban történt. Fontos hogy az ember tegye meg azt amit feladatnak, kihívásnak él meg. Az útra való lépés (fogantatás) megalkotja a léleknek az idő múlását. Így a múlt és a jelen tapasztalása alakítja a jövő diadalát. Két féle utat választhatunk és minden kódot megkapunk, a múltból a jelenben és a jövőben való alkotáshoz. A földi létezésben az idő forgása által  a jelen és a múltbéli életek tapasztalásaiban hozzuk létre vagy oldjuk fel karmáinkat. Keverhetjük a teendőinket a dolgok megváltoztatásához kegyelmet kapva a felsőbb énükhöz való megérkezéshez. Az idő teszi lehetővé hogy lépésről  lépésre érjük el a teljességet az emberiség kapcsolódásához.Feltalálók hadának, leszületése teszi lehetővé az emberiség célbaérését. Nagy alkotások lehetősége tengernyi képet alkotva adják meg az út kódjait a fejlődéshez. A magzati korból valós élményeket kapnak a távolba készülődő momentumokra.

A vissza térést önvalónkhoz magasztos halál élménnyel érhetjük el. Minden ilyen halálélmény egy plusz kódot ad a továbblépéshez és az újabb leszületéshez. „Rendszer hiba” az amikor törlődik minden a fogantatás és a születés pillanatában. Ez a „rendszerhiba” nem igazi hibának minősül, előhívását a rendszerbe több féle képpen tölthetjük újra fel. Emlék többleteket hívhatunk le amivel élhetőbbé tehetjük a földi létet. Ezen emlékek egyfajta útmutatást adhatnak. Lehívásuk több féle módon lehetséges akár álomban, meditációban vagy hírtelen gondolattal. Nehézségeknek hívjuk a kihívásokat amelyek töltést adják a megfejlődéshez. A megfejlődést elraktározzuk és tovább visszük a következő leszületéshez. Minden megfejlődött érzelmet, kapcsolatot átviszünk egy csatornán amit majd raktározunk és életünk megfejlett pontossággal kapja meg. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, minden nap fejlődünk, még ha észre szem vesszük. A tapasztalatokat folyamatos feldolgozásra késztetjük magunkban. Az idő segít feldolgozni a környezetünktől folyamatos kapott ingereket. Minden megtett lépést regisztrálunk és raktározunk majd előhozzuk amikor éppen szükségünk van rá.Temérdek mennyiségű információt kapunk nap mint nap. Mivel a  rendszer nagyon összetett és ez a sok  értesítés,  értelmezése nehézkes  ezért az ember folyton önmaga gyalázásába, sértésébe, önmarcangolásba kezd. Továbbá a rengeteg adat  sokak számára egyenesen  feldolgozhatatlan emiatt megbetegítheti  és akár meg is ölheti a testet.

A javítása lehetséges. Sikeresen túladhat rajta ha túl tesz fájdalmas érzelmeken akár kapcsolatokon és megváltoztatását nem akadályozza. Ha mégis bele ragad a fájdalmas részletekbe a rendszer azaz a test és a választott élet utunk elakad és a megfejlődése lehetetlenné válik az adott életben.  A test megbetegítése tehát rendszerünk megmérgezésével úgymond vírussal fertőzzük meg, ami lelki fájdalmak okából ered. Ezért a belső énünk készteti a lelket a test végleges elhagyására. Ahhoz hogy a lélek rendszere újra tudjon töltődni, egy köztes létbe várakozik amíg újra nem kap egy élet utat, ehhez egy rendszert (testet) amit sikeresen megfejlődhet. Ha sikerül megfejlődnie a hosszú időnek számító várakozást követően sűrűbb születésben szabadabb választással légiesebben mozoghat a szamszára rendszerében. Téves az a rendszer amely mások megfejlődését akadályozzák. Ezek azok a téves lelkek akik gyilkosággal veszik mások életét. Számukra a test egy élvezeti faktor amit eltulajdoníthatnak másoktól. Így alkotva egy karmikus kapcsolatot. A karmikus kapcsolat gyilkosággal, erőszakkal a test elhagyás után fejlődik megalakul továbbra is.Egy körforgás mindaddig amíg megnem fejlődi a lélek ez nagyon sok élettel jár és energiával. Az energia többletek befolyásolják az érettségi szinteket. Szinteknek nevezzük a lépcsőzetest fejlődést. Minél több energiát fektetünk az adott cél eléréséhez annál nagyobb többlet energiát generálunk és hozunk létre. Vannak erőteljesebb momentumok amiket nehezen dolgozunk fel. Ahhoz hogy sikert érjünk el megkell nyitnunk egy csatornát ahol át áramlik minden információs többlet. A többletek szerte ágazók lehetnek. Ezek a választás előtt álló szituációk. Amint a döntés hozatalát meghoztuk újabb csatornát hozunk létre, amin folytathatjuk az energia generálását. Ha tehetetlenek vagyunk, az adott helyzetből nem tudjuk a kiutat akkor addig dobálnak minket a külső behatások amíg a döntés hozatal meg nem születik. A meghozott döntések hatásai a környezetünket formálja, alakításával újabb kapcsolatokat hozunk létre.  Az újabb élmények a változás folyamatát segítik. Ezek különböző programok amiket mások alkottak a kapcsolatok szinkronizálására. A szinkronban lévő emberek hasonszőrűen tapogatóznak a nagyvilágban. A rávilágítás esélyét a valósághoz közel s távol gondolják. Érzékeik vagy nevezzük antennáik tudják a működést, mégis ellenmondásokba ütköznek, ezzel ellentétes rendszert kialakítva.

Az ősi kultúrákban az emberiség nagyon jól ismerte ennek tökéletes működését. Már évezredekkel ezelőtt jól tudták a jövő idő szerkezetét.  Ebből alakult ki a homály populáció, ezért motívumokat, kódokat hagytak maguk után, emlékeztetőnek, hogy hogyan is működik az ember.  Az ember működése egy belülről irányító egészt és egy testet irányító egészt védelmező burokkal borított éterikus testnek is nevezhető. Az éterikus test egy nagy burok ami védelmet ad a test vezérlőének, mindaddig amíg el nem hagyja azt. A test vezérlője több energia burkot hoz létre az őt körbe vevő energia mezőbe. Ez már a leszületés előtt kialakul. Ezeket a burkokat látni csak az arra nyitott csatornákra alkalmas ember látja. A burkokban lévő energia többletekbe, vannak kódolva a genetikai betegségek, mentális és tudatos rontások. A körülöttünk lévő energia mező továbbítja azon információkat amelyek saját energiaburkában ragadtak.