Foglaljon hozzám időpontot és megoldást találunk kérdéseire

IDŐPONTKÉRÉS

  Átlagos értékelés: 5.0 stars ( 4 vélemény alapján)

  Több mint különleges élmény nem hittem hogy igaz lehet

  Részt vettem egy online szeánszon Andinál. Először szkeptikus voltam de amikor elkezdünk beszélgetni arról a személyről akit 10 év elvesztettem és olyan dolgokat mondott el amiről csak mi tudtunk senki más akkor teljesen elhültem. Csak ajánlani tudom és köszönöm hogy el bírtam búcszúzni!

  V. Csaba
  2023.11.16.

  Amikor nem csak hiszed, hogy igaz lehet, hanem megtapasztalod, hogy az.

  A Médium talán az egyik legnehezebben megfogható kézség, tudás, hogy mennyire valós, igaz vagy egy jól megjátszott manipuláció. Online találkoztam Andival, reményekkel, ám szkeptikus figyelemmel. A beszélgetés során kiderül a mondatokból, érzéseinkből, hogy jó helyen vagyunk vagy sem. Örömmel töltött el, hogy a nagyon meghitt beszélgetés mellett jelen volt az a személy, aki fontos volt életemben és valós, igaz összeköttetést kaptam. Jó szívvel ajánlom Andit mindenkinek, aki igaz látót keres.

  B.Zsu
  2023.11.17.

  Ha nem hiszed, ha azt gondolod ilyen nincs, ez nem lehet, akkor hidd el, tapasztalt meg, ezt nem lehet kihagyni!

  Csak hallgasd Andit csak kérdezz bátran és a lelked megnyugvásra talál!Nagy élmény és nagy dolgok ezek mindenki számára, ne félj tőle, bátran kérd Andi segítségét!

  BB
  2024.05.07.

  Elveszíteni egy szeretett személyt, egy

  Elveszíteni egy szeretett személyt, egy édesanyát borzasztóan fájdalmas. Andit édesanyám halálának másnapján kerestem/találtam meg. Nagyon meghatározó, megrendítő, felkavaró de egyben megnyugvást is hozó beszélgetés volt. Sokat köszönök neki azóta is, sok mindent megértettem, azóta is sokszor eszembe jut amiket mondott anyukámról, anyukám üzeneteiről, lélekről, halálról. Mindenkinek kívánom akinek ilyen fájdalma van, hogy találja meg Andit, nagy segítség a feldolgozásban.

  Anita
  2024.05.07.

  Sokkal jobb élmény, mint amire számítottam

  Leültünk Andival beszélgetni, de semmilyen szorongás nem volt bennem.
  Végig nyugodt és higgadt voltam. Egész egyszerűen megnyugtatott a jelenléte.
  Több témáról volt szó, és azt gondolom, hogy mindenre választ kaptam, ami számomra fontos volt.
  Nagyon jó volt vele beszélgetni, nagyon kedves, türelmes. Amiket kérdeztem és látott, illetve közvetíthette felém, azt megtette.
  Ha tényleg figyelünk, a szavai sokat segítenek!
  Nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm ezt a beszélgetést.
  Kérdezd bátran, fantasztikus, segítőkész ember, bátran merem ajánlani, mindenkinek, akinek segítségre van szüksége. Köszönöm a találkozást.
  Üdvözlettel: Kinga

  Kinga
  2024.05.23.