Szerelmi kötések megszüntetése párkapcsolat jósok
Párkapcsolat – Szerelmi kötés feloldása
Mindenki életébe meghatározó terület, így elengedhetetlen kellő figyelmet fordítsunk rá. Tapasztalatom azt mutatja, hogy párkapcsolatunk vagy más emberi kapcsolatokban lévő probléma kihat minden egyéb területre az életünkben. Így fordulhat elő, ha valaki előzetesen munkával, pénzügyekkel kapcsolatosan keres meg, majd a beszélgetés alatt kiderül, hogy a probléma gyökere a kapcsolataira vezethető vissza. Még a legjobb párkapcsolatokban is vannak mélypontok, amik próbára teszik mindkét felet nehéz meghozni az elhatározást, hogy segítséget kérjünk valakitől, mégis érdemes minél előbb megtenni. Fontos szembenéznünk ezzel, nincs értelme görgetni és cipelni mindazt, amitől igazából szabadulni szeretnénk. Mindannyian vágyunk a boldog, kiegyensúlyozott tartós párkapcsolatra. Azonban fontos megjegyezni, hogy helyetted sem én sem más nem hozhatja meg ezt a fontos döntést.
A spirituális segítők különféle technikákat alkalmaznak annak érdekében, hogy segítségül hívják a válaszadást, van, aki kártyát, a numerológusok a számokat, az asztrológusok a csillagokat használja. Számomra az égiekkel való közvetlen kommunikáció adatott meg. Tisztánlátással további részletekkel tudok szolgálni annak érdekében, hogy pontos képet kapjon a hozzám forduló a problémáról és annak lehetséges megoldásairól. Elsősorban mindig a problémák gyökerét kell megtalálni, ami mindenki esetében más. Egy ilyen beszélgetésben lényeges, hogy az általam közvetített információkat közösen átbeszéljük és ezután mindenki saját maga ismeri fel a megoldást a helyzetére.

Egyedül vagy párban is lehetséges konzultálni. Mind a két variációnak megvannak az előnyei és hátrányai. Bármely opció jó, a legfontosabb, hogy megszületett az elhatározás, a szándék, hogy változtatásra van szükség. A legjobb tudásom szerint segítem ezen a célokat elérni.
A leggyakrabban felmerülő problémákról, amiben segítségemet kérik a hozzám fordulók, a teljesség igénye nélkül:

Társ és kapcsolat hiány:
– nem találom az igazit vagy régóta nincs párkapcsolatom
– minden kapcsolatom szakítással végződik
– szeretnéd tudni mikor jön a várva várt társ
– nem mersz közeledni másokhoz
– félelmek a kezdeményezéstől vagy kapcsolatba lépéstől

Jelenlegi párkapcsolat:
– szeretnéd tudni mi vár rátok vagy van-e közös jövőtök
– hozott sorsfeladatok, karmák feloldása párunkkal szemben
– előző életeinkben nem rendezett úgymond „tartozások” feltárása
– külső személy általi negatív hatások, rontás, átok, szerelmi kötések
– elhidegülés egymástól
– bántalmazó párkapcsolat
– túlzott féltékenység
– hűtlenség, félrelépés
– nem hallgat meg nincs kommunikáció
– csapdában érzed magad, nem tudod hogyan lépj ki a kapcsolatból
– szeretnéd megmenteni a kapcsolatod, de nem tudod hol és hogyan kezd nem tudom mi a megoldás


Szakítás után

A szakítás a mai modern világban a leggyakoribb témakör, feldolgozni, hogy már a másik nem szeret és nem lesz többet mellettem mély sebeket hagy maga után. A feldolgozása hosszú folyamat lehet akkor, ha rögeszmésen vágyakozunk utána. A csalódottság, hogy elhagytak befolyással lehet egy kialakulóba lévő kapcsolatra is.
– szakítottunk, de vissza várom
– múltbéli kapcsolatban megélt traumák, negatív tapasztalások és maga a szakítás feldolgozása
– depresszió és magányba fordulás
– önhibáztatás, szélsőséges viselkedés

Családalapítás
A családalapítás az egyik legfontosabb téma a párkapcsolatokban. A gyermek kérdése már legtöbb esetben a kapcsolat elején felmerül, hogy akarnak-e vagy sem. Sok esetben az egyik fél kimondottan fél a felelőségtől és attól, hogy feladja az úgy mond szabadságát, ezért késlelteti húzza az időt. Valakit a gyermekkorában ért trauma akadályozza a döntéshozatalban. Vannak, akik emiatt kimondottan lemondanak arról, hogy gyermekük születhessen. Fontos lenne, már az elején tisztázzuk, hogy mi a jövőbeli elképzelésünk a másikkal. Ha ez a beszélgetés elmarad és azt látjuk, hogy a párunk nem nyitott a családalapításra vagy nem akar beszélni róla, az bennünk szorongást és félelmet okoz.

– nem jön össze a baba
– családalapítástól való félelem
– vágyom a gyermekre, mégis félek tőle
– rögeszmésen szeretnék gyermeket
– egyáltalán nem szeretnék gyermeket és nem értem miért


Ha bizonytalan vagy, nem tudod mihez kezdj a helyzeteddel és további kérdésed lenne keress bátran!