Médium és tisztánlátó szolgáltatás belső leírásához
Tisztánlátó és Médium
A tisztánlátás egy képesség, melynek tulajdonában lévő személy számára, olyan dolgok is láthatóak melyek egyébként pusztán fizikai látás nem teszi lehetővé. Igazából egyfajta érzékelésről van szó. Ez az érzékelés több féle módon történhet, képeken vagy érzéseken keresztül, legyen szó a jövőben, jelenben vagy a múltban történt dolgot, élethelyzetet, eseményt. Energiákról van szó, ami számtalan minőségben van jelen. Ezeket az energiákat érzékeli, természetesen önmagától teljesen függetlenül, nem belevonva saját érzéseit, gondolatait vagy látásmódját. Ez nagyon fontos hiszen csak így tudja megtartani a látás tisztaságát. Az érzékelésnek is vannak bizonyos korlátai ugyanis vannak dolgok amit nem lehet pontosan meghatározni vagy mélyen belelátni. Ennek több oka lehet, mondjuk még ez a dolog nem történt meg, csak a jövőben fog bekövetkezni.

A tisztánlátó nem szab határokat a kérdezőnek, ugyanakkor csal annyit tudhat meg amit épp a maga szintjén kaphat és amennyit elbír. Vannak továbbá dolgok melyeket jobb nem bolygatni és nem tudni, bármennyire is azt hisszük ennek ellenkezőjét.

A médium az a személy, aki pszichikai érzékenységénél fogva képes a szellemekkel érintkezni, és akin keresztül a szellemek megnyilatkozhatnak.

Ezen tudásokon keresztül segítem mindazon embereket akik hozzám fordulnak segítségért.