VUDU Fehér mágia
A vudu vallás ősi sámánizmust, tárgyi vagy állatáldozatot, valamint bizonyos keresztény elemeket egyesít. Afrika egyik legősibb vallása a népek számára nagy erőt adó volt a rabszolgatartás idején.

Az elnyomás alatt lévő emberek körében egyre jobban terjedt a fekete mágia de a vudu nem csak fekete mágiával foglalkozik és áldozattal, sőt eredetében gyógyításra alapozták és védelemre használták , ezt fehér mágiának nevezzük. A vudu szellemek, segítők ebben a világban hasonló szerepet játszanak, mint más vallásokban az angyalok vagy démonok. E nagy szellemek különböző szerepet töltenek be az asztrál világban, ők segítenek nekünk meg nyitni a kaput bizonyos szertartások keretében. Kérésünkre védelmeznek, segítenek de bizonyos szabályok megszegésével ártóak is lehetnek.

A mai modern világban már nincs szükségünk szalmából, tésztából vagy valami más anyagból készült babákra ahhoz hogy  ártani vagy segíteni tudjunk embertársainkon. Viszont alapvető szertartásokra a be avatottnak szüksége van ahhoz hogy a kapcsolat létre jöjjön. Nagyon fontos viszont hogy kérés nélkül vudu mágiával nem lehet „dolgozni”. A beavatottak kérés nélkül nem gyógyíthatnak és nem árthatnak. A vudu beavatottat választás elé állítják ahol el kell dönteni melyik oldalon fog állni, fekete vagy fehér mágiával folytatja az útját. A fekete mágia választottja kötéseket, rontást, átkot, betegséget sőt halált szórhat védtelen emberekre ezzel rontva életkörülményeit. A  fehér mágia választottja ezektől meg szabadíthatja , gyógyíthatja ,javíthatja életkörülményeit, a kérőnek viszont átkot vissza nem adhat embertársainak, mert azt a vudu világ szigorúan bünteti. A fekete mágiától igen gyakori kérés a szerelmi kötés. Napjainkban úgy a múltban is a párkapcsolatok, házasságot igazságot nem tűrő módon jöttek létre. A szerelmi kötés igen nagy problémákat okoz idővel a kérő és a kötött között , érzelmileg kiszolgáltatottá és a kapcsolat öntörvényűvé válik. A szerelmi kötés veszélye lehet még  a szétválás nehézsége ,valamiért a kötött úgy érezheti hogy bárhogyan is szeretné hogy a kapcsolat meg szakadjon valamiért mindig kötődik hozzá de meg mondani nem tudja miért. Ezek a kapcsolatok mivel nem két ember szabad akaratából jött létre válásuk segítség nélkül nem megy végbe. Ebben a fehér mágia segít de a szabad akaratnélküli kötést a karma bünteti ez azt jelenti hogy előbb vagy utóbb a kötést kérőnek ezzel szembe kell néznie. A vudu világa mindenki felé nyitott vallás , még ha zárt körökben is terjesztették , mégis nyitott maradt. A szépségével és az árnyoldalával együtt nagyon érdekes világa magával ragadó mert  ha a  mágia tudása valaki kezébe kerül az egy óriás ajándék a Vudu világától!

A vudu fehér mágiájával foglalkozom:

  • Szerelmi kötés levétele
  • Átok levétele
  • Rontás le vétele
  • Entitások, le tapadt energiák levétele